Colosseum en Boog van Constantijn Forum Romanum het Oude Rome Vaticaan en Basiliek Sint Pieter
(Virtuele) rondleidingen met je Nederlandse Gids!

(Virtuele) rondleidingen met je Nederlandse Gids!

 

Wil je naar Rome maar je weet niet wat er allemaal kan en mag? Wil je graag musea bezoeken en je weet niet wat je het meest interessant zult vinden? Vind je Rome en haar geschiedenis gewoon enorm interessant? Boek een Virtuele Tour!

Toen begin maart al snel bleek dat alle reserveringen voor 2020 afgezegd zouden worden, ben ik eigenlijk uit noodzaak gestart om online tours te geven. Ik wilde zien of er interesse was in het volgen van een rondleiding in de vorm van een webinar. En wat blijkt? Het wordt enorm goed ontvangen!

Tijdens de quarantaine periode werd er enorm veel extra’s aangeboden via internet, en nu het normale alledaagse ritme weer opgepakt lijkt te worden, houdt dat weer op. Maar niet met de Virtuele Tours: het is een buitengewoon interessante manier om de kunst en geschiedenis en cultuur van 3000 jaar Rome te bestuderen. Je hebt in een online ontmoeting veel tijd om een onderwerp te belichten, je kunt veel meer voorbeelden zien uit andere musea of kerken en je kunt dus veel meer plaatsen in korte tijd leren kennen, terwijl je daar in het echt vele kilometers voor zou moeten afleggen.

Meer weten? Schrijf je in voor een van de volgende data!

 

Vaticaan en Sixtijnse kapel    
06-07-2020 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl